Pedicure

Onze pedicure heeft een gedegen opleiding gevolgd met bekwaming in de nieuwste technieken en methoden. Zo kan zij u helpen om van uw pijnlijke likdoorns af te komen, zij kan ingroeiende nagels uitstekend behandelen, overtollig eelt verwijderen, u adviseren over schoeisel en hoe u uw voeten het beste kunt verwennen. Want net zoals bij een goede dagelijkse gelaatsbescherming is het belangrijk om de voeten te beschermen want ze dragen ons tenslotte de hele dag.

Ze laten vertroetelen is al een stap in de goede richting. In onze salon kunt u terecht voor diverse voetbehandelingen. Een standaard behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemomgeving, eventuele likdoorns en andere aandoeningen verwijderen, het verwijderen van overtollig eelt en het incrèmen van de voeten. Deze behandeling kunt u uitbreiden met een heerlijke voetenscrub, een verzachtend of stimulerend voetenmasker, een paraffinepakking (heerlijk warm) en een Dongdong* behandeling.

Onze pedicure is ook in het bezit van de aantekening “Voetverzorging bij Diabetici”. Via diverse stages heeft zij haar kennis van deze specialistische behandeling flink uitgebreid en is dus in staat om cliënten met deze aandoening een goede behandeling te geven en te adviseren over de dagelijkse verzorging. De meeste verzekeringen vergoeden deze behandeling.

* Dongdong oftewel de Switchmachine. Dit hightech systeem werd ontwikkeld om zo goed als alle energiepunten in de voeten te activeren, het is te vergelijken met accupunctuur maar dan zonder naaldjes. Gedurende 30 minuten wordt energie door een opeenhoping van afvalstoffen en blokkades gevoerd.

Bijna alle lichaamsfuncties worden door de Dongdong beïnvloed, daardoor kunnen voedingsstoffen, werkzame stoffen en zuurstof beter opgenomen worden. Na 4 tot 5 behandelingen lopen de energiebanden weer zo goed als normaal en voelt u zich weer energiek en vitaal.

Verwen je voeten en maak een afspraak!

Tel : 0223 62 11 45